Γειά σας !!!​

Γειά σας !!!​

Από πολύ μικρή ηλικία είχα  περιέργεια να ανακαλύψω τα φωτεινά  μονοπάτια της ζωής και όλα αυτά που θα με έκαναν να νιώθω δυνατή, υγιή και πάνω από όλα χαρούμενη.

Το ταξίδι μου ξεκινά με την αγάπη για τoν αθλητισμό και την κίνηση όπου με  οδηγεί στο Πανεπιστήμιο Φυσικής Αγωγής Αθηνών. Ωστόσο μετά την αποφοίτηση μου, δεν ένιωθα γεμάτη με την επιλογή να ασχοληθώ επαγγελματικά με την φυσική αγωγή.

Το 2001 ένα θέμα υγείας που είχα με έφερε κοντά στις εναλλακτικές θεραπείες .

Ο τρόπος προσέγγισης της ασθένειας, η σύνδεση σώματος και νου, ο σεβασμός στον άνθρωπο, η εσωτερική ενδυνάμωση που ένιωσα, ο σεβασμός στην σοφία του σώματος και η ταχύτητα που  ξεπέρασα το θέμα υγείας που είχα ήταν οι κύριοι λόγοι που κυριολεκτικά  ενθουσιάστηκα με τις εναλλακτικές θεραπείες και ξεκίνησα  άμεσα τις σπουδές μου σε αυτό το αντικείμενο.

Σπούδασα ρεφλεξολογία,  ηλεκτροβελονισμό, shiatsu και αρωματοθεραπεία στο Ν.Η .S (Natural Health Science).
Συνέχισα τις σπουδές στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική, στο βελονισμό, στα κινέζικα βότανα, την διατροφή και την κινέζικη διάγνωση με τον Αλέξανδρο Τηλικίδη για 4 χρόνια, στην Ακαδημία παραδοσιακής κινέζικης και αρχαίας ελληνικής ιατρικής

  Οι σπουδές  στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική  συνεχίστηκαν για άλλα 4 χρόνια στη σχόλη ΑΟΜ, με την Vita Riveli. Στην ίδια σχολή δίδαξα και βελονισμό .

Η δίψα για μάθηση και εμβάθυνση στην ολιστική θεραπεία με οδηγεί στην κλασσική Ομοιοπαθητική όπου ολοκλήρωσα τον τριετή κύκλο σπουδών στην Ακαδημία Παραδοσιακής και Αρχαίας Ελληνικής Ιατρικής . Στην ίδια σχολή διδάσκω και ομοιοπαθητική από το 2019. Παράλληλά συνεχίζω να παρακολουθώ σεμινάρια ομοιοπαθητικής του  Ινδού  Ρατζαν Σανκαραν που θεωρείται  ένας από τους καλυτέρους ομοιοπαθητικούς στον κόσμο .Εμβαθύνω στην  μέθοδο του, που ονομάζεται synergy method και θεωρείται η εξέλιξη της  κλασσικής ομοιοπαθητικής .

   Έχω  κάνει και συνεχίζω να κάνω  δεκάδες σεμινάρια , που αφορούν  εναλλακτικές, ενεργειακές, ολιστικές και παραδοσιακές θεραπείες όπως ανθοιάματα Bach, Pranic healing, χοροθεραπεία, ολιστικής διατροφής, έλεγχος του νου με την μέθοδο silva, entering the mind, αυτογνωσίας, ρείκι, Theta healing κ.τ.λ. .

Το 2021 δημιούργησα μαζί με άλλους φωτεινούς ανθρώπους την ομάδα happiness manifesto. Mια ομάδα από εναλλακτικούς θεραπευτές, καλλιτέχνες, χορευτές, χοροθεραπευτές, δασκάλους yoga, pilates  και μουσικούς όπου διοργανώνουμε εναλλακτικά σεμινάρια και εναλλακτικές διακοπές.

Από το 2002 εργάζομαι ως εναλλακτική θεραπεύτρια.

Οι θεραπείες και το να μαθαίνω καινούρια πράγματα που μας ενδυναμώνουν και μας συνδέουν με την εσωτερική μας δύναμη, είναι κάτι που με γεμίζει εντελώς. Επίσης, χαρά και νόημα στη ζωή, μου δίνουν  τα τρία παιδιά μου, οι φωτεινοί άνθρωποι, οι φίλοι μου, το γέλιο, ο χορός, η ελεύθερη έκφραση, το να ακούω την καρδιά μου και να ακολουθώ τα όνειρά μου

 Γιώτα Τζεβελέκου

Εναλλακτική θεραπεύτρια παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής, βελονισμού και ομοιοπαθητικής

Βe the change you wish to see in the world

ομοιοπαθητική βελονισμός Αθήνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

@tzevelekougiota