Αισθητικός βελονισμός

Αισθητικός βελονισμός

Τι είναι ο αισθητικός βελονισμός;

Είναι μια ολιστική θεραπεία αντιγήρανσης, που προάγει την υγεία, την λάμψη και την σφριγηλότητα του δέρματός. Λειαίνει τις βαθιές ρυτίδες και εξαφανίζει τις μικρές. Ταυτόχρονα με την εξωτερική εμφάνιση  εργάζεται εσωτερικά στον οργανισμό ώστε να βελτιώσει την υγεία. 

Ο αισθητικός βελονισμός συνδυάζει άριστα τη σοφία της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής με απόλυτα εξειδικευμένο τρόπο για το πρόσωπο σας ώστε το δέρμα σας να είναι αστραφτερό,  σφριγηλό και με πιο απαλές γραμμές καθώς και λιγότερες ρυτίδες.

Ο αισθητικός βελονισμός χρησιμοποιείται επίσης για να αντιμετωπίσει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια, τους μαύρους κύκλους και το αφυδατωμένο δέρμα.

Επιπλέον, ο βελονισμός μπορεί να σας  βοηθήσει να έχετε υψηλά επίπεδα ενέργειας και μια αίσθηση χαλάρωσης, ανανέωσης και ευεξίας.

Mε ποιο τρόπο λειτουργεί ο αισθητικός βελονισμός ;

Ο αισθητικός βελονισμός βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να διεγείρονται και να τρέφονται σωστά οι ινοβλάστες, τα κύτταρα δηλαδή που παράγουν κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ. Αυξάνει την ενυδάτωση, με αποτέλεσμα να απαλύνονται οι ρυτίδες και να μη δημιουργούνται εύκολα νέες. Βοηθά την καλή κυκλοφορία των υγρών, ώστε να μην πρήζεται η περιοχή γύρω από τα μάτια, και συμβάλλει στη μείωση των μαύρων κύκλων. Τονώνει το μυϊκό σύστημα, καταπολεμώντας έτσι τη χαλάρωση

Ποια είναι η τεχνική του αισθητικού βελονισμού;

Εισάγονται στο δέρμα πολύ λεπτές αποστειρωμένες βελόνες διαμέτρου 0,12-0,18 mm. Οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν μια αίσθηση ενός απλού τσιμπήματος. Οι βελόνες μπαίνουν στο πρόσωπο αλλά και σε άλλα σημεία στο σώμα.

 

Kλειστε το ραντεβου σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κλείσετε ραντεβού για συνεδρία.

Η ομορφιά από μέσα προς τα έξω

ομοιοπαθητική βελονισμός Αθήνα

Ποια είναι τα μακροπρόθεσμα οφέλη του βελονισμού του προσώπου;

Το κύριο αποτέλεσμα της εμπειρίας των ανθρώπων είναι μια φωτεινή επιδερμίδα. “Είναι σαν να έχει ξυπνήσει το δέρμα από έναν μακρύ και βαθύ ύπνο”. Όλο το φρέσκο ​​αίμα και το οξυγόνο πλημμυρίζουν το πρόσωπο και πραγματικά το επαναφέρουν στη ζωή.

Η  πλειοψηφία των ανθρώπων βλέπει σημαντικές βελτιώσεις μετά από μόλις πέντε συνεδρίες αισθητικού βελονισμού αλλά συνήθως μετά από δέκα θεραπείες υπάρχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα. Μετά από αυτό,  υπάρχει το “στάδιο συντήρησης”, όπου κάνετε τη θεραπεία κάθε τέσσερις έως οκτώ εβδομάδες.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του αισθητικού βελονισμού

  • Δεν έχει καμία σοβαρή παρενέργεια. Η μόνη παρενέργεια που μπορεί να εμφανιστεί σε ασθενείς  που δέχονται βελονισμό είναι να παρουσιάσουν ήπιες μελανιές στα σημεία του τσιμπήματος . Είναι ακίνδυνες και σε μία βδομάδα συνήθως έχουν εξαφανιστεί
  • Ωφελεί ολιστικά την υγεία μας και μειώνει το άγχος και την ένταση που έχουμε στην καθημερινότητά μας
  • Ανεβάζει την διάθεση μας, καθώς με το βελονισμό το σώμα μας εκκρίνει περισσότερες ενδορφίνες
  • Tα ρίσκα του βελονισμού είναι σχεδόν μηδαμινά. Αρκεί βέβαια εκείνος που θα τον εφαρμόσει, να έχει την απαιτούμενη εξειδίκευση και οι βελόνες  να είναι μιας χρήσης

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Συνήθως οι συνεδρίες είναι δέκα. Η συχνότητα είναι μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Πάντα σε συνάρτηση με την ηλικία, τον τύπο του δέρματος και την ιδιοσυγκρασία του καθενός. Αντενδείξεις δεν έχει, εφόσον γίνεται από σωστά εκπαιδευμένους θεραπευτές.

Kλειστε το ραντεβου σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κλείσετε ραντεβού για συνεδρία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

@tzevelekougiota