Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Θεραπείες

Με τον όρο ρεφλεξολογία αναφερόμαστε στην ολιστική εναλλακτική μέθοδο που ενεργοποιεί τους μηχανισμούς αυτοίασης του οργανισμού εφαρμόζοντας μάλαξη και πιέσεις σε αντανακλαστικά σημεία κυρίως στα πέλματα αλλά και στις παλάμες και στα αυτιά βοηθώντας τον οργανισμό να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα δυσλειτουργίας και ανισορροπίας. Εφαρμόζοντας αυτήν την πρακτική μειώνουμε τους πόνους και της φλεγμονές και βοηθάμε και στην αποτοξίνωση του οργανισμού.
Τα πρώτα δείγματα εφαρμογής της θεραπείας αυτής τα συναντάμε στους κινέζους 5000 χρόνια πριν καθώς και στους αρχαίους αιγύπτιους 3000 χρόνια πριν.
Στα νεότερα χρόνια ο Δρ Ουίλιαμ Φιτζέραλντ παρατηρώντας τους σαμάνους της φυλής των Ινδιάνων Τσερόκι ανακάλυψε την Ρεφλεξολογία στην οποία έδωσε την ονομασία θεραπεία των Ζωνών.
Η Ρεφλεξολογία ως ολιστική μέθοδος χρησιμοποιείται όχι μόνο θεραπευτικά αλλά και προληπτικά διατηρώντας τον οργανισμό σε ισορροπία.
Εφαρμόζεται σε όλα τα προβλήματα μυοσκελετικά, δερματικά, πεπτικά αναπνευστικά ψυχολογικά, ορμονικά, σε πονοκεφάλου και ημικρανίες, στην τόνωση του ανοσοποιητικού κ.τ.λ.π. και είναι τελείως ακινδυνη.

Newsletter


Διεύθυνση:
Αγίου Ιωάννου και Ελευθερίας 1, Αγία Παρασκευή
Πληροφορίες:
(+30) 6944776158